Geurts Car Center, een familiebedrijf dat al sinds 1990 actief is op de tweedehandsmarkt, is een onderdeel
van Opel Geurts, opgericht in 1927 en voor het derde jaar op rij winnaar van de Opel Dealer Excellence Award!

AL 25 JAAR LANG DE REFERENTIE OP DE TWEEDEHANDSMARKT !

Wij beschikken over een uitgebreid gamma van meer dan 100 ongevalvrije tweedehandswagens en bieden onze klanten naast de uitgebreide Certified Used Car-garantie ook service naverkoop in onze eigen werkplaats. Daarnaast kunnen wij uw oude wagen overnemen voor een correcte prijs en zijn wij ook bemiddelaar voor verschillende financieringsinstanties. Kortom, bij ons koopt u in vertrouwen !

Kijk ook naar onze OPEL GEURTS vestiging in Genk.


Gratis Vervangwagen

Tijdens de garantieperiode of bij koetswerkherstelling na verzekeringsopdracht, hebben onze klanten recht op een gratis vervangwagen tijdens de duur van de herstelling.

Eigen depannagedienst

Wij beschikken over een takelwagen die uw beschadigd of defect voertuig naar onze werkplaats kan vervoeren.

Gecertificeerde carrosserie

In onze gecertificeerde carrosserie beschikken wij over de nieuwste technieken om uw wagen weer in originele staat te brengen.

Voertuigvoorraad

Geurts Car Center

Over ons


Geurts Car Center staat bekend voor zijn klantvriendelijkheid, flexibiliteit en zijn correcte manier van handelen. U kan bij ons terecht voor een uitgebreid gamma van jonge personen- en bedrijfswagens, en dit uiteraard aan een zeer gunstige prijs-kwaliteitverhouding.


Al onze wagens worden voor de levering vakkundig afleveringsklaar gemaakt in onze eigen werkplaats en voorzien van de wettelijke vooropgestelde garantie.


Indien u schade krijgt aan uw voertuig kan u terecht in onze gecertificeerde carrosserie- en smart repairafdeling. Al onze bestekken worden gemaakt via het Informexsysteem en tijdens de herstelling staat een gratis vervangwagen ter uwer beschikking. 

Contact aanvraag

Onze keurmerken

Back to top