Diensten

Carrosserie

Voor elke particulier, zelfstandige en verzekeringsmaatschappij staat onze gecertificeerde carrosserie steeds  tot uw dienst, en dit voor herstellingen aan alle merken. Wij herstellen ook uitsluitend met nieuwe onderdelen. Voor de Opelrijders onder ons garandeert GM Belgium een roestgarantie van 12 jaar !
Onze Informex-bestekken staan garant voor een zeer nauwkeurige calculatie. Hiernaast zijn we ook lid van de New Avicar-certificatie van AIB-Vincotte International. Deze organisatie bewaakt de kwaliteit van de autoschadeherstelbedrijven. Voorts beschikken wij ook over een Smart Repair-afdeling met o.a. uitdeuken zonder herspuiten en interieurherstellingen.

Onderhoud

Bij ons stopt het niet bij de aankoop. Wij beschikken over een eigen werkplaats met de modernste apparatuur waar we  onderhoud en herstellingen kunnen doen voor elk merk, zelfs als uw wagen niet bij ons aangekocht is. Van klein onderhoud tot herstelling van mechanische of electronische defecten, onze mecaniciens  worden voortdurend bijgeschoold zodat we uw wagen snel en optimaal terug in topconditie krijgen.

Financiering

De aankoop van een wagen is dikwijls een hele hap uit het budget. Om u wat meer ademruimte te geven, kunnen wij op uw maat een financieringsplan opstellen, volledig naar uw wensen en aan de beste voorwaarden. Hiervoor werken wij samen met verschillende financieringsinstanties waar we online een aanvraag realiseren zodat u meteen weet of uw aankoop goedgekeurd wordt.

Back to top